SAT Patrola Crna Gora 2016. – Kolima u Budvu Kanjonom Morače

Sat Patrola Crna Gora

SAT Patrola Budva kanjon Morace 2016 – Emisija SAT nastavlja sa svojim patrolama. Na zahtev gledalaca krenuli su put Budve, ali preko kanjona Morače. Saznaćete šta vas sve čeka na putu dugom oko 500 kilometara.

Gde su zastoji zbog radova, kakva je snabdevenost gorivom, koja mesta su opasna, ali i gde vredi svratiti radi odmora. Detaljno pokazuju šta je novo na crnogorskim putevima.

Naravno, videćete i šta vas sve čeka u Budvi i okolini, bar Seriju ovogodišnjih letnjih patrola završavamo putovanjem do Budve. Po već oprobanom receptu, beležili smo šta vas sve čeka na putu od Beograda preko Zlatibora, kanjona Morače i Cetinja do mora, ali i koja su to turistička mesta na kojima možete zastati ili možda prenoćiti. Takođe, pokazaćemo i šta vas čeka kad stignete u prestonicu crnogorskog turizma. Turistička sezona je u punom jeku, a nakon Grčke, Crna Gora je sigurno najčešća destinacija koju biraju srpski turisti. Uz uobičajenih oko pola miliona gostiju iz naše zemlje, koliko redovno letuje od Herceg Novog do Ulcinja, zbog dešavanja u svetu bi ove godine taj broj trebalo da bude još veći.kada je reč o cenama smeštaja i vanpansiona.

Slično:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply