SAT Patrola Grčka 2017. – Svi povratni pravci iz Grčke ka Srbiji (kroz Makedoniju i Bugarsku)

Sat Patrola Grčka

Ove nedelje ekipa emisije SAT je radila neobičnu patrolu. Povratak iz Grčke preko Makedonije i Bugarske.

Videćete kako se vozi u povratku kroz industrijsku zonu Soluna, a kako ako produžite prema Atini, pa se isključite prema graničnom prelazu Evzoni. SAT pokazuje i gde se skreće za povratak u Srbiju preko Dojranskog jezera, ali i kojim putem voziti ako se vraćate preko Bugarske. Sa detaljnim podacima i jasnim slikama, pomažu vozačima da reše ono što mnogi kažu da im je najveći problem.

Zbog visokih temperatura, vožnja je neprijatnija, ali i opasnija. Zato će svima dobro doći detaljni saveti, kako voziti u takvim uslovima i o čemu voditi računa.

Protekle nedelje Srbija je bila domaćin velike prezentacije koju je španski Seat organizovao u centru NAVAK, a kojoj su prisustvovali novinari iz čak 11 zemalja. Uz predstavljanje najnovijih modela, prava poslastica za sve bio je sportski model „Leon Cup Racer“, jer je isti takav vozio naš proslavljeni automobilista Dušan Borković. Gledaoci će videti kako je Mladen Alvirović vozio ovog sportistu uz asistenciju Seatovog asa i pobednika čuvene trke 24 časa Le Mana.

Posebno će biti zanimljivi gosti emisije. Dva mlada Bečejca koji su „jugom“ otišli do Mongolije i posle pređenih 21.500 kilometara, srećno se vratili u Srbiju.

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

Slično:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “SAT Patrola Grčka 2017. – Svi povratni pravci iz Grčke ka Srbiji (kroz Makedoniju i Bugarsku)”

  1. Ivan kaže:

    Poštvani ,zašto Vam ne rade starije patrole?Pozdrav.

  2. Ivan kaže:

    P.S.Ne postoji link ,,kontakt,,

Leave a Reply